Blade lifts where it should be cutting

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Kristin 8 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #26517

    gramdinah
    Participant

    I have an original Zing. Always works with no problems. I am cutting a design where it is cutting and suddenly raises the blade and follows the pattern of the cut line then drops down and resumes cutting. This same section gets skipped every time. I have recreated the file, changed the designs position on the page, adjusted offset and blade height. I continue to have the problem. Any ideas how to fix this?

    Thanks, Dinah

    #26519

    Sandy
    Moderator

    Please start a support ticket for this:  https://knkusa.com/support-ticket-request/

    #30319

    Kristin
    Participant

    I’m having the same issue, but with the test pen (I haven’t graduated to using the blades yet 🙂 ). Was there a resolution on this issue? I’m still searching online, but this is the closest thing to the issue I’m having that I’ve been able to find.

    Thanks so much!

    #30320

    Sandy
    Moderator

    I believe there’s an issue with a cable with this happens. Please start a support ticket at this link:

    Support ticket request

     

    #30321

    Kristin
    Participant

    I was unprepared for how speedy this reply was!

    Thank you– will do!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Pin It on Pinterest